staycation_squad_mm_content-50.jpg

AANBOD

HOMIE

Een Homie is een persoon die bij je langskomt tijdens je staycation om je te ontstressen.

 

Hij of zij neemt allerlei zorgen over, zodat jij vooral kan focussen op jezelf, kan genieten van de kinderen en kan ontspannen in je eigen woning.

Je kiest zelf of je Homie voor 2, 3, 4 of 5 dagen langskomt én het aantal uren.

staycation_squad_mm_content-71.jpg
circus_staycation_squad.jpg

SQUAD

Onze Staycation Squad, da’s actie op de redactie. Terwijl de Homie vooral ontzorgt, zal onze Squad u vooral animeren. Yoga 2.0? Kids'Corner? Salsa voor beginners? Overnachten in de tuin? Aquagym? Muziek à la carte? Djembe workshop?

 

Een vakantiebeleving is voor iedereen een persoonlijke invulling. Net daarom heeft onze Squad een aanbod voorzien in 8 verschillende categorieën.

B2B

Jaarlijks organiseer ook jij misschien een live-evenement om mensen te bedanken, te belonen en te motiveren.

 

Corona strooit hier wat roet in het eten dit jaar en niets is zeker voor 2021? Je vindt nog altijd wel dat je personeel alle aandacht en appreciatie verdient. Bij je klanten wil je ook graag de komende maanden en jaren top of mind zijn. Een bosje bloemen opsturen is één ding, een echte beleving cadeau doen dat ook nog eens ontstresst... Daar kan je mee scoren.

 

Staycation Squad biedt een zeer mooi alternatief. Een Homie aan huis of een beleving van onze Squad. Als het gezelschap weet dat het van jouw bedrijf komt, wedden dat ze dit nooit meer vergeten.

 

Ontdek onze 'thuisvakantie waardebons'. Jij bepaalt de waarde en samen gaan we in overleg naar de beste invulling.

staycation_squad_mm_content-51.jpg
staycation_squad_mm_content-38.jpg

CADEAUBON

Een klassieker, je herkent het wel. Iemand die je liefhebt is jarig, afgestudeerd, trouwt, krijgt een kind, heeft iets geweldigs gedaan, verdient een mooie vaderdag, moederdag, haalt zijn/haar rijbewijs, … maar wat koop je dit jaar zonder in het zoveelste cliché te hervallen? 

Een thuisvakantie-waardebon van Staycation Squad? Jij bepaalt de waarde, wij bezorgen je een mooie bon.

KOOP CADEAUBON