GERECHTEN

WELKE GERECHTEN MAAKT JOUW HOMIE?

Bij Staycation Squad houden we van gezonde én lekkere gerechten met een beperkte bereidingstijd. Daarom geven we graag enkele suggesties. Jullie Homie zal deze graag voor jou en jullie gasten bereiden. 

 

Hieronder kan je per maaltijd onze Staycation Squad suggesties bekijken. We gaan voor gezond of classic. Voor de gezonde gerechten werken we samen met Tim Torfs. Tim Torfs is een lifestylecoach die met met het Tim Torfs instituut gaat voor een gezonde levensstijl.

Aan jullie de keuze, gezonde gerechten, klassieker of een mix van beide! 

 

Even praktische. Dit zijn onze suggesties die onze Homies perfect kunnen bereiden. Heb je toch graag een ander gerecht? Allergieën of diëten waarmee we rekening moeten houden? Laat het ons weten, samen werken we een aanbod op maat uit!

Tim Torfs Staycation Squad

ONTBIJT

Download hier onze inspiratie!

SMOOTHIE + SNACK

Download hier onze inspiratie!

LUNCH

Download hier onze inspiratie!

DINER

Download hier onze inspiratie!

 

EN DRANKEN?

Jij weet als geen ander wat jij en je gasten het liefste drinken. Haal dus voldoende dranken in huis. Onze Homie serveert ze met veel plezier terwijl jullie ontspannen in de tuin. Graag extra fris? Vergeet dan niet om voldoende ijsblokjes in huis te halen.

Onze Homies zijn ook vertrouwd met de meest gebruikelijke cocktails en mocktails. Aarzel dus niet om ook daarvoor de nodige ingrediënten in te slaan voor je op thuisvakantie ‘vertrekt’.

Bekijk onze prijsformules