staycation_squad_mm_content-56.jpg

HOE?

365 DAGEN PER JAAR VAKANTIE

Echt even ontspannen in je eigen omgeving,  in je buitenverblijf of in je gehuurde vakantiewoning. Het kan vanaf nu 365 dagen per jaar. Je hoeft absoluut niet te wachten op je 'groot verlof' om van onze diensten gebruik te maken.

 

Een feestdag doorheen het jaar, een verlengd of gewoon weekend, een verjaardag, een jubileum, de kerstvakantie, de kids op kamp, een goed weer-dagje in de tuin, een vriendenuitstap, …

 

Gelegenheden genoeg nietwaar?

staycation_squad_mm_content-63.jpg
staycation_squad_mm_content-30.jpg

LEKKER NIKS DOEN EN RELAXEN

Relaxen en lekker bediend worden? Of toch liever volop dingen beleven? Een Homie of iets van de Squad? Of een combinatie van de twee? 

Je vult het in zoals jij en je gezelschap het zelf willen.

 
Onze Homies kan je boeken voor 2, 3, 4 of 5 dagen. Zij zorgen voor een gezelschap van maximaal 8 personen. Onze Squad komt op jullie gewenste dag en tijdstip, altijd op basis van beschikbaarheid. 

Oh ja, en om het natuurlijk helemaal gemakkelijk te maken, hebben we ook leuke arrangementen samengesteld. 


Dit is altijd een combinatie van een Homie met een Squad-beleving en ons aanbod wordt op regelmatige basis bijgewerkt.

Hou zeker ook via onze vakantieshop onze speciale 'deals' in het oog.

GEWELDIG CADEAU OM TE GEVEN (EN KRIJGEN)

Vind je dit een geweldig cadeau om te geven (en misschien dan automatisch ook te krijgen)? Ontdek snel onze verschillende cadeaubonnen voor heel wat gelegenheden. Jij bepaalt zelf de waarde. Ideaal toch ook om te geven met een groep mensen bv als trouwcadeau?

staycation_squad_mm_content-4.jpg

ZORGELOOS BOEKEN

Via onze vakantieshop kan je aan de slag om je eigen vakantiemandje samen te stellen. Je krijgt een handig overzicht van ons totale aanbod en dit per categorie.

Eens je vakantiemandje gevuld, kan je dit aan ons doorsturen. Je koopt nooit iets online, je zal altijd eerst een gedetailleerde offerte ontvangen voor je vraag.

 

Je kan dus compleet zorgeloos en vrij door onze shop scrollen. Geef gerust meerdere zaken aan die je leuk vindt, onze Squad weet er wel weg mee en zal je contacteren om jouw voorstelop maat te bespreken.