Staycation Squad werkt samen met Selectair

Bijgewerkt op: 16 jun 2020Staycation Squad, de eerste Thuisvakantiemaker in België, heeft een samenwerkingsakkoord gesloten met Selectair. Voortaan biedt Selectair ook thuisvakanties op maat aan. In economisch moeilijke tijden is de onderlinge samenwerking tussen Staycation Squad en Selectair een win-winsituatie voor beide ondernemingen.

Selectair is een samenwerkingskoepel van onafhankelijke, zelfstandige reisbureaus met meer dan 100 vestigingen in België. Vanaf vandaag kunnen klanten niet alleen bij hen terecht om een reis naar het buitenland en/of de kust te boeken maar ook om een all-in exclusieve thuisvakantie op maat te bespreken en te finaliseren.


“Het is een logische volgende stap in onze ontwikkeling als thuisvakantiemaker” zegt Sophie Naze, bedenker van Staycation Squad. “Na onze succesvolle lancering volgden snel de eerste boekingen. We ervaren dat zowel bij particulieren als in de bedrijfswereld de interesse groot is voor ons product en dat heel veel mensen er een positief gevoel aan over houden. Van meet af aan was er de steun en samenwerking met Toerisme Vlaanderen. We zijn daar bijzonder dankbaar voor want die samenwerking accentueert de kwaliteit van ons product. Nu willen we nog breder gaan en willen we professionals, die dag in dag uit bezig zijn met het aanbieden van reizen ons ons gamma laten aanbieden. Deze samenwerking is een win-winsituatie voor zowel Selectair als voor ons. Wij bieden Selectair de mogelijkheid om hun klanten die liever niet naar het buitenland gaan toch een volwaardige en leuke vakantie te laten beleven en wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering. Als je op zo’n manier in moeilijke tijden kan samenwerken is dat fantastisch, toch?”


Pieter Demuynck, voorzitter van Selectair, is enthousiast over de samenwerking. “Als op en top reisprofessionals zal ons correct advies in deze turbulente tijden meer dan nodig zijn voor de reiziger. Het idee van een thuisvakantie is simpel en geniaal tegelijk. Het aanbod van Staycation Squad heeft ons zo geprikkeld dat wij het volledige pakket in ons aanbod hebben opgenomen. We hebben op die manier niet alleen een breder aanbod voor onze klanten maar ook meteen een alternatief voor mensen die liever niet naar het buitenland willen en/of kunnen gaan. Na een stormachtige periode komen de mooiste golven, zegt men wel eens. Wij zijn bij Selectair alvast 100% klaar om mee te surfen op deze golven.” Heb jij ook zin gekregen in een thuisvakantie? Vacation Squad is de eerste Belgische thuisvakantiemaker en heeft verschillende formules uitgewerkt voor een onvergetelijke thuisvakantie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

118 keer bekeken