Staycation What? Staycation Squad

Bijgewerkt op: 16 jun 2020Meer dan ooit zullen we in de zomer van 2020 best creatief moeten omgaan met de invulling van onze vakantie. Nu de buitenlandse reizen dreigen weg te vallen door de coronacrisis komt het staycation-verhaal ook hier meer aan bod.


"Toch geen vakantie in eigen huis?"


"Oh, nee", hoor ik je misschien al zeggen. "Toch niet in eigen huis. Dan ben ik nooit gerust. Er is altijd wel iets te doen. Mijn keuken is telkens opnieuw een stal en mijn kids bevragen me heel de tijd. Dat is voor mij geen vakantiegevoel” Wat zou het voor je kunnen betekenen als we de "Oh nee" zouden kunnen draaien naar een "Oh ja, heel graag?"


Want dat er in België ook leuke dingen te beleven zijn en mooie plekken te ontdekken, daar ben je snel in mee. Niet? Een lokale markt bezoeken, de fiets nemen en onze mooie routepaden ontdekken, elke avond een ander restaurantje, een dagje naar zee, een tentoonstelling, een pretpark, een foodtruckfestival met live-optreden, … Aan activiteiten geen gebrek. Tot daar ok, lijkt ons.


Nu nog iemand die ’s morgens zorgt voor het ontbijt, je koffietje met liefde maakt als je ontwaakt, de feestrestanten van de avond met vrienden opruimt, je terras zonneklaar zet, de lunch voorbereidt, de bedden verlucht, de mocktail serveert,…. Voel je het al?


Twee vakantiebelevingen


Als we je vertellen dat je deze twee 'vakantiebelevingen' kan combineren, neig je dan meer naar ja? Met Staycation Squad hebben we alles achter de hand om voor een perfect all-in vakantiegevoel te zorgen.


Waar het moeten verdwijnt en het plezier verschijnt!


Hoe? Onze Homie komt 7 uur per dag bij je langs en zorgt voor jou en 8 gasten. We denken aan je familie, met of zonder kids. Maar denk zelf even verder na over de mogelijke invulling van die 8 personen. Het kunnen ook vrienden zijn, elke dag andere gasten op bezoek voor de lunch, de goed bevriende buren die mee genieten van het ontbijtbuffet, uw ouders en/of schoonouders die ook enkele dagen mee kunnen genieten van alle topservice,… Net zoals op hotel!


9 randbelevingen


Onze Squad zorgt daarnaast voor allerlei randbelevingen en dit in 9 verschillende categoriën:


Van een yoga-uurtje in de ochtend tot een uitgestippelde restaurantbeleving met privéchauffeur voor de avonden. Allemaal extra’s die bijgeboekt kunnen worden bovenop het standaardpakket van onze Homie.


Vakantie in eigen huis, het kan echt top worden, geloof ons maar. Proberen kan al vanaf 3 dagen!


Staycation Squad: Handing you the keys to a luxurious vacation at home!


Benieuwd naar meer? Neem gerust contact met ons op.