SQUAD

WAT IS DE SQUAD?

Onze Staycation Squad, da’s actie op de redactie. Terwijl de Homie vooral ontzorgt, zal onze Squad u vooral animeren. Yoga 2.0? Kids'Corner? Salsa voor beginners? Overnachten in de tuin? Aquagym? Muziek à la carte? Djembe-workshop?

 

Een vakantiebeleving is voor iedereen een persoonlijke invulling. Net daarom heeft onze Squad een aanbod voorzien in 8 verschillende categorieën.

 

Kijk snel hieronder welke opties dit allemaal zijn. Aan het aanbod wordt doorheen het ganse jaar ook continue gewerkt. De Squad contacteren? Gewoon doen!

WAT DOET DE SQUAD?

De Squad kan je zien als het animatieteam van op hotel. Ze komen en gaan wanneer jij ze nodig hebt en hun motto is ‘geen enkele vraag is te gek’.

 

Willen de kinderen dus een avondje kamperen in een Indiaanse tipi? Dan zorgen wij dat jouw tuin teruggestuurd wordt naar de Wild Wild West.

 

Of maak je er een verwenweekend van met de vriendinnen? Dan sturen we onze Glam Squad naar jou voor een manicure, pedicure, kapbeurt en gelaatsverzorging. Die kapbeurt kan trouwens ook voor de mannen, dankzij onze stoere barbier.

 

ONTDEK ALLE DIENSTEN