Mtrc-248_edited.jpg

STAYCATION

WAT IS EEN STAYCATION?

Een staycation is gewoon genieten in je eigen woning, je tweede verblijf of je gehuurde vakantiewoning. 

En dat is gebaseerd op 2 belangrijke pijlers: géén zorgen én beleven!


Je hoeft niet te vrezen dat je dan alsnog de hele dag bezig bent met allerlei praktische en huishoudelijke taakjes. Wie een staycation boekt bij ons, is verzekerd van even écht genieten! 

Bovendien beleef je onvergetelijke momenten op jouw maat. Zoals je anders doet op vakantie, maar dan in je eigen stek, je omgeving of ons land. Kids club, aquagym, workshops, excursies, wellness, thema avonden, … Lees snel verder en ontdek het aanbod van onze Squad.

De afspraken met het Staycation-team en de Homie geven je een gerust gevoel. Onze Homie heeft alles onder controle. Wat afgesproken is, kan je loslaten. Dat is het Staycation-gevoel.

staycation_squad_mm_content-69.jpg

VOOR WIE?

Een staycation kan geboekt worden door iedereen die zonder zorgen of verplichtingen wil genieten in zijn of haar eigen (tweede) woonst of in een vakantiewoning in Vlaanderen. Ideaal dus voor jou en je gezin, maar ook als je familie of vrienden een paar dagen op bezoek krijgt.

 

Je kan zelf creatief zijn met de invulling van je gezelschap. Boek je één van onze Homies, weet dan dat hij/zij zorgt voor een gezelschap van maximum 8 personen. 


Onze Squad-activiteiten zijn veelal ook op dit aantal gebaseerd, maar niet altijd. Kijk dus goed in onze vakantieshop naar de voorwaarden.

 

Een artiest bijvoorbeeld zingt even goed voor meer volk tijdens je BBQ-moment. Hier volgen we uiteraard ook nauwgezet de 'Coronaregels' van de overheid. 

gezin_staycation_squad.png

WIE DOET WAT?

Wanneer onze Homie jullie komt ontzorgen, ontfermt zij/hij zich ook over huishoudelijke taken. Een voordeel van je eigen huis is dat er heel veel materiaal aanwezig is.


Vooral in de keuken zijn er wel wat zaken die onze Homie nodig heeft om op een kwalitatieve manier jou een vakantie gevoel te bezorgen. Kijk je even na of dit er allemaal is? 

Squad-belevingen voorzien veelal zelf in alle materialen. Voor sommige activiteiten zijn wel bepaalde zaken vereist zoals bijvoorbeeld stroom bij het huren van een springkasteel.

 

Per activiteit geven wij duidelijk aan wat eventuele vereisten zijn zodat je zelf kan inschatten of dit iets is waar je wel of niet voor kan zorgen. Wij denken nooit in problemen, altijd in oplossingen. Twijfel je dus aan iets, daag ons uit!

WAT MET ETEN EN DRINKEN?

Wanneer onze Homie jullie komt ontzorgen, ontfermt zij/hij zich ook over het eten. Jullie kiezen op voorhand uit onze uitgebreide menuvoorstellen, waarna jullie een gedetailleerde boodschappenlijst ontvangen.

 

Standaard gaan we er dus vanuit dat alle juiste ingrediënten in huis zijn wanneer jullie Staycation start. Toch liever geen boodschappen doen? Dan laten wij de boodschappen voor je klaarzetten in het dichtstbijzijnde Collect&Go punt.

 

Haal zeker ook in huis wat jij en je gasten ook zelf graag lusten. Onze Homie serveert met plezier jouw favoriete tussendoortjes. Voorzie dus zeker:

Salade

Favoriete chips en snacks

Water, frisdranken

Bieren, wijnen

Ingrediënten cocktails

Kruidenrekje

Boter en/of olie

WAT BIJ SLECHT WEER?

Of de zon nu straalt of niet, onze Homie straalt altijd. De service die hij of zij biedt, blijft van hoog niveau, met een charmante toets.

Bovendien kan onze Squad heel wat leuke binnenactiviteiten bieden.