VEELGESTELDE VRAGEN

Voldoen de homies wel aan het juiste profiel en kunnen zij voldoende kwaliteit bieden?


Absoluut. Onze Homies zijn ons visitekaartje, vandaar dat ze een zeer strenge selectieprocedure en opleiding moeten doorlopen met verschillende gesprekken en proeven over de loop van 2 tot 3 weken. Daarnaast hebben we ook een volledig kwaliteitstraject dat voortdurend nagaat of alles vlot en correct verloopt. Zo zijn jij en je gasten, maar ook wij, zeker dat het een topvakantie zal worden.
Ik laat niet graag onbekenden binnen in mijn huis. Zijn de homies te vertrouwen?


Dat begrijpen we zeker en we doen er alles aan om dat vertrouwen zo snel mogelijk te laten groeien. Het is natuurlijk voor zowel jou als voor je Homie een eerste kennismaking. Daarom krijgen jullie op voorhand al een filmpje en een infofiche van je Homie toegestuurd en nemen we de eerst dag uitgebreid de tijd tijdens het incheckmoment om elkaar te leren kennen.
Wat moet ik zelf nog voorzien?


Een voordeel van op reis gaan in eigen huis is natuurlijk dat er heel veel materiaal aanwezig is. Vooral in de keuken zijn er heel wat dingen die we nodig hebben om op een kwalitatieve manier jou een vakantiegevoel te bezorgen. RAADPLEEG HET VOLLEDIGE OVERZICHT
Kan ik afwijken van de standaarduren van een homie?


Ja, zeker wel.. De Staycation Squad heeft maar één doel: jou en je gasten een topvakantie te laten beleven. Dit kan uiteraard alleen als wij jouw ideale scenario zo goed mogelijk benaderen. Daarom is het zeker mogelijk om de Homie later te doen starten, maar hou er wel rekening mee dat jouw Homie elke dag 7 uur aanwezig is en dat hij of zij niet later blijft dan 20 uur.
Staycation Squad is een nieuwe organisatie. Kan ik dat wel vertrouwen?


Uiteraard antwoorden we hier ‘ja’, maar daarom hoef je ons nog niet op ons woord te geloven. Staycation Squad maakt deel uit van KonseptS, een evenementenkantoor met 15 jaar ervaring op de teller. Verder startte bezielster Sophie Naze haar carière in het hotelwezen en heeft ook het vak toerisme geen geheimen voor haar. Je mag dus op je beide oren slapen dat jij en je gasten in goede handen zijn.
Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?


Jammer genoeg kunnen wij u op dit moment geen annuleringsverzekering aanbieden. Omdat we zelf geen overnachtingen aanbieden, vallen we niet onder de reissector en dekken de standaard annulatieverzekeringen thuisvakanties (nog) niet. We zijn momenteel de mogelijkheden aan het bekijken om naar de toekomst toe alsnog een gelijkaardige verzekering aan te kunnnen bieden. Indien u dient te annuleren omwille van onvoorziene omstandigheden, contacteer ons dan zeker en wij kijken samen wat er eventueel nog kan.
Wat bij slecht weer?


Of de zon nu schijnt of niet, onze Homie straalt altijd. De service die hij of zij biedt, blijft van hoog niveau. Zoals je die gewoon bent in een groot hotel, maar met de persoonlijke toets van een charmante bed & breakfast. Bovendien kan onze Squad heel wat leuke binnenactiviteiten bieden. WAT DOET DE SQUAD?
Welke corona-maatregelen worden er genomen?


We doen er uiteraard alles om om je Staycation Squad-thuisvakantie op een veilige manier te laten verlopen! We volgen de richtlijnen van de overheid.
 Ook onze Homies en Squad-partners nemen hun voorzorgsmaatregelen om jullie thuisvakantie zorgeloos en veilig te laten verlopen. Lees hier het document met alle voorzorgen.
Werken jullie in heel Vlaanderen?


Uiteraard. Onze Homies kunnen in heel Vlaanderen ingezet worden! Ook een vakantie in een tweedeverblijf of vakantiehuis in Wallonië of het buitenland (afhankelijk van de corona-maatregelen) is mogelijk. Neem contact op en we bekijken samen alle mogelijkheden.

EEN ANDERE VRAAG?

Heeft u niet het antwoord op uw vraag gevonden? Geen probleem. Druk op de knop hieronder en stel uw vaag rechtstreeks aan ons. We geven u zo spoedig mogelijk een antwoord.