VOOR WIE?

TIJD VOOR EEN STAYCATION

Er zijn heel wat mogelijke scenario’s waarin Vlaamse gezinnen zullen roepen: “Oh ja, een staycation is écht wat we nu nodig hebben!”

 

We lijsten er een paar voor je op:

HET GEZIN

Maak kennis met Peter, Ann en zoontje Tommie. Met familie en vrienden thuis genieten, is wat ze graag doen. Zeker nu het weer mag. Lekker ontspannen in eigen tuin, een leuke activiteit organiseren voor Tommie of zich eens culinair in de watten laten leggen.

gezin_staycation_squad.png
oma_opa_broer_peter_staycation_squad.png

MET OMA, OPA EN DE BROER VAN PETER

De oma en opa van Tommie zijn een enorme hulp doorheen het jaar. Ophalen van school, logeren als Ann en Peter ergens naartoe moeten ... tijd dus om iets terug te doen! Samen met de broer van Peter komen ze 3 dagen mee ontstressen, en daar genieten ze met volle teugen van.

MET TWEE BEVRIENDE KOPPELS EN HUN DOCHTERTJE

Elk jaar gaat Ann met haar twee beste vriendinnen op reis. Een midweekje weg van alle zorgen. Maar omdat een van de vriendinnen nu zwanger is, wil ze liever dicht bij huis blijven. Dus maken ze er 5 dagen van in het huis van Peter en Ann mét het hele gezin.

bevriende_koppels_staycation_squad.png
zakenpartners_staycation_squad.png

MET TWEE ZAKENPARTNERS VAN ANN

De zaak van Ann en haar twee partners doet het goed. Maar om eens in alle rust te kunnen brainstormen over hun bedrijf willen ze er een teambuilding weekend van maken.

Peter en Tommie ontspannen met z’n tweetjes en de drie dames worden verwend met een heerlijk ontbijt en gezonde lunch tijdens hun werkvakantie.

MET DE BUURMAN EN ZIJN DRIE KIDS

Tommie en de buurjongens zijn onafscheidelijk! Ze gaan naar dezelfde school, voetballen samen en ‘s avonds zijn ze met z’n vier heel vaak aan het ravotten in de tuin. Voor de alleenstaande papa van de jongens is wat ontspanning echter héél welkom. Dus beslissen Ann en Peter om er een leuke staycation van te maken. Ze slapen in hun eigen huis, maar overdag ontspannen en eten ze samen.

buurman_kinderen_staycation_squad.png

MET ELKE DAG IEMAND ANDERS

buren_staycation_squad.png

Ann en Peter weten dat een Staycation overigens niet elke dag met dezelfde mensen hoeft gepland te worden. Zolang het basisgezin en het huis hetzelfde blijven, mogen ze elke dag iemand anders uitnodigen. Een goede vriendin van Peter op dag één, familie die ver woont op dag twee, de favoriete speelkameraden van Tommie op dag drie ...

Wie springt er mee in het zwembad tijdens jouw Staycation?