staycation_squad_mm_content-61.jpg

WAT IS HET?

WAT IS EEN STAYCATION?

Een staycation is een relax gevoel in je eigen woning, je tweede verblijf of je gehuurde vakantiewoning. 

Echt relaxen kan je dankzij 2 belangrijke pijlers: géén zorgen én beleven!


Je hoeft niet te vrezen dat je dan alsnog de hele dag bezig bent met allerlei praktische en huishoudelijke taakjes. Wie een staycation boekt bij ons, is verzekerd van écht van in de watten gelegd te worden! 

Beleef onvergetelijke momenten op jouw maat. Zoals je anders doet op vakantie, maar dan in je eigen stek, je omgeving of ons land. Kids club, aquagym, workshops, excursies, wellness, thema avonden, … Lees snel verder en ontdek het aanbod van onze Squad.

De afspraken met het Staycation-team en de Homie geven je een gerust gevoel. Onze Homie heeft alles onder controle. Wat afgesproken is, kan je loslaten. Dat is het Staycation-gevoel.

staycation_squad_mm_content-69.jpg

VOOR WIE?

Een staycation kan geboekt worden door iedereen die een vakantie plant in zijn of haar eigen (tweede) woonst of in een vakantiewoning in Vlaanderen. Ideaal dus voor jou en je gezin, maar ook als je familie of vrienden een paar dagen op bezoek krijgt.

 

Je kan zelf creatief zijn met de invulling van je gezelschap. Boek je één van onze Homies, weet dan dat hij/zij zorgt voor een gezelschap van maximum 8 personen. 


Onze Squad-activiteiten zijn veelal ook op dit aantal gebaseerd, maar niet altijd. Kijk dus goed in onze vakantieshop naar de voorwaarden.

 

Een artiest bijvoorbeeld zingt even goed voor meer volk tijdens je BBQ-moment. Hier volgen we uiteraard ook nauwgezet de 'Coronaregels' van de overheid. 

gezin_staycation_squad.png

WIE DOET WAT?

Wanneer onze Homie jullie komt ontzorgen, ontfermt zij/hij zich ook over huishoudelijke taken. Een voordeel van op reis gaan in je eigen huis is dat er heel veel materiaal aanwezig is.


Vooral in de keuken zijn er wel wat zaken die onze Homie nodig heeft om op een kwalitatieve manier jou een vakantie gevoel te bezorgen. Kijk je even na of dit er allemaal is? 

Squad-belevingen voorzien veelal zelf in alle materialen. Voor sommige activiteiten zijn wel bepaalde zaken vereist zoals bijvoorbeeld stroom bij het huren van een springkasteel.

 

Per activiteit geven wij duidelijk aan wat eventuele vereisten zijn zodat u zelf kan inschatten of dit iets is waar u wel of niet voor kan zorgen. Wij denken nooit in problemen, altijd in oplossingen. Twijfelt u dus aan iets, daag ons uit!

WAT MET ETEN EN DRINKEN?

Wanneer onze Homie jullie komt ontzorgen, ontfermt zij/hij zich ook over het eten. Jullie kiezen op voorhand uit onze uitgebreide menuvoorstellen, waarna jullie een gedetailleerde boodschappenlijst ontvangen.

 

Standaard gaan we er dus vanuit dat alle juiste ingrediënten in huis zijn wanneer jullie Staycation start. Wil je dit liever niet zelf doen? Onze Squad neemt dit graag van je over mits bijbetaling van een supplement.

 

Haal zeker ook in huis wat jij en je gasten ook zelf graag lusten. Onze Homie serveert met plezier jouw favoriete tussendoortjes. Voorzie dus zeker:

Salade

Favoriete chips en snacks

Water, frisdranken

Bieren, wijnen

Ingrediënten cocktails

Kruidenrekje

Boter en/of olie

WAT BIJ SLECHT WEER?

Of de zon nu straalt of niet, onze Homie straalt altijd. De service die hij of zij biedt, blijft van hoog niveau, zoals je die gewoon bent in een groot hotel, maar met de persoonlijke toets van een charmante bed & breakfast.

Bovendien kan onze Squad heel wat leuke binnenactiviteiten bieden.