WAT IS EEN HOMIE?

ONTSTRESSEN & ONTZORGEN

Een Homie zorgt voor het ultieme relaxte gevoel: een persoon die bij je langskomt tijdens je Staycation om je te ontstressen én te ontzorgen. 

Een Homie doet zo veel meer dan huishoudelijke taken. Een Homie is uniek en heeft maar één doel:  jou laten ontstressen in je eigen kot. Thuis, in je tweede verblijf of in een vakantiehuis. Waar je kan genieten van je familie en je vrienden.

De planning van je Homie bepaal je zelf. 

Om optimaal aan jouw noden te voldoen:

  • Boek je de Homie minimaal 2 achtereenvolgende dagen 

  • Boek je de Homie minimaal 4 uur per dag

Maar, de mogelijkheden zijn eindeloos, naar jullie wensen! 

WIE ZIJN ONZE HOMIES?

Onze Homies beschikken over alle skills om je echt een relax gevoel te geven. Voor ze bij je langskomt, ontvang je altijd een filmpje van jouw Homie waarin zij/hij zich voorstelt. Zo weet je al een beetje wie je in huis haalt.

 

Vol vertrouwen kan je dan verder uitkijken naar de start van je Staycation Squad-moment. Maak hier kennis met Naomie en Jorien. 

 

ONZE HOMIE ONTZORGT EN JIJ GENIET

Een veredelde poetshulp? Verre van. Want de grote kuis, strijken en ramen lappen staan niet op het takenlijstje van een Homie. Wat dan wel?

 

Sluit je ogen en beeld je in. Je bent op hotel. Je geniet van de glimlach aan de balie, de conciërge die je vriendelijk begroet, de kamermeisjes die zorgen voor een frisse kamer met een prachtig opgemaakt bed, de koks die heerlijke maaltijden voor je bereiden, de vrolijke garçon die de tafel dekt, de poolboy die de parasol voor je opendraait en de ligbedden klaarzet.

Ze zijn er allemaal. Ze maken het totaal van je verblijf. Sommigen zichtbaar, anderen totaal op de achtergrond. Onze Homie doet het allemaal. Zij/hij serveert met de glimlach je drankje net op het moment dat jij het zelf wou bestellen.

 

Je feestrestanten van de avond ervoor zijn opgeruimd nog voor je bent opgestaan. Je terras is zonneklaar, de kussens gelegd zodat jij er kan genieten van je ochtendkoffie- en/of theemomentje.

 

Voetjes onder de prachtig gedekte tafel wanneer ook de rest van je gezelschap wakker is. Samen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Je hebt het zelf niet moeten klaarmaken en ook die vuile borden mag je laten staan. In een handomdraai staat de keuken weer op orde en wordt er met enthousiasme gestart aan de voorbereidingen van de volgende maaltijd.

 

En jij? Geniet. Laat het gebeuren. Bestel nog een mocktail en denk bij jezelf:  "Ja, dit is echt genieten in mijn eigen kot".